Loading...
info 2018-11-11T15:34:11+00:00

– Info –

Durmedal 3 – 9250 Waasmunster

WAT U MOET WETEN OVER DIT HUIS

De eigendom is gelegen in een doodlopende straat nabij het centrum van de gemeente. De villa werd gebouwd in 1986 door de firma Elbeko (www.elbeko.be). Er zijn zeer kwalitatieve materialen gebruikt bij de bouw en in de loop der jaren werd de woning door de eigenaar tevens goed onderhouden.
energievriendelijk (EPC = 455 kWh/m² jaar!) meer info: klik hier

UITVOERING EN DETAILS VAN DIT HUIS

Indeling: inkomhall met open traphall en vide, leefruimte met zicht op de tuin en haardcassette, keuken met eethoek, ruime berging, dubbele garage met twee elektrische poorten. Op de eerste verdieping is er een open nachthall, 3 slaapkamers, een dressing, zolderberging en een badkamer (nieuw van 2016).

Alle ruimten werden onlangs door een professionele schilder (Danny Eeckhout) voorzien van een nieuw laagje verf, wat de woning “instap klaar” maakt. In de leefruimte is er een haardwand in gekaleide baksteen. Er is een alarminstallatie met branddetectie en ook een airconditioning in de leefruimte (kan gebruikt worden voor warme lucht). De verwarming van de woning is een systeem met elektrische accumulatievuren, het maandelijks verbruik voor elektriciteit is +- 190 euro.

De tuin ligt rondom de woning en is voorzien van een dubbele oprit met achteraan een terras in natuursteen dat recent werd vernieuwd. De tuin is goed onderhouden en onderhoudsvriendelijk aangelegd. Een tuin die zuid-oostelijk is georiënteerd, zorgt ervoor dat u van ’s morgens tot ’s avonds van de zon kan genieten. De planten werden bewust gekozen naar een eenvoudig onderhoud toe.

Voor complete informatie, aarzel niet om ons te contacteren.

WAASMUNSTER: LIGGING EN OMGEVING VAN DIT PAND

Dit huis is gelegen op wandelafstand van het centrum (Wandel- en fiets omgeving).
Op 5 minuten wandelen is een supermarkt van Carrefour, bakker en slager.
Waasmunster (Centrum van het Waasland) is een rustige gemeente die zowel centraal ligt voor Antwerpen, Gent (Via E17) alsook Brussel (via N16)

Op 50 m wandelen is er een speeltuintje voorzien voor de allerkleinsten 😉